טל:

דוא"ל: 

אינסטגרם: 

כתובת:

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Facebook Social Icon

מזקקת ג'יורי דיסטילאטי (Giori Distillati)

נוסדה בשנת 1946 על ידי פרוצ'יו ג'יורי כעסק משפחתי לייצור ליקרים וגראפות מקומי.

 

במהלך השנים, גדלה החברה ואימצה תהליכי ייצור מודרניים תוך שמירה על תהליכים מסורתיים שעברו מדור לדור וערכים בסיסיים של תשוקה, תעוזה, חדשנות וניסיון.

כיום, נחשבת ג'יורי לאחת ממזקקות הגראפה והליקרים היוקרתיות והוותיקות במחוז טרנטינו שבצפון איטליה.

 

הגראפות והליקרים של מזקקת ג'יורי דיסטילאטי מיוצאים למדינות רבות בעולם בהן מדינות אירופה, קנדה, אוסטרליה רוסיה, המזרח התיכון, דרום אמריקה וארצות הברית.

את מותגי  GIORI DISTILLATI  ניתן להשיג:

בחניות היין המקצועיות, מסעדות גורמה ובארים מובילי דעת קהל.

 
 

MaraMeo

 ליקר שוקולד פרלינים איטלקי משובח

על בסיס רום ותבלינים ארומטיים בריכוז 16% אלכוהול

 

הליקר משלב בין שוקולד איכותי וארומות של טירמיסו ורום צימוקים, המעניקים לליקר

טעם ייחודי ומרקם עשיר. בסיס הרום של הליקר מאפשר להינות מטעמו הטהור של השוקולד ולחוש את התבלינים הארומטיים שבו בהגישו צונן או קפוא.

כמו כן, מתאים המרמאו לשמש כבסיס לקוקטיילים ולקינוחים. 

 

המרמאו הושק לראשונה בישראל בתערוכת "ברמנ'ס" שם זכה לתשומת לב מיוחדת ותשבוחות רבות, זאת הודות לטעמו הייחודי,המרקם המשובח וחזות הבקבוקים המרשימה. הדבר הוביל לאוזלת המלאי של המשקה בסוף תקופת התערוכה. כיום מתווספים למשקאות המותג גם טעמי ה'צילי, התפוז והבננה.

המרמאו מיוצר על ידי מזקקת "ג'יורי דיסטילאטי" השוכנת למרגלות הדולימיטים שבמחוז טרנטינו בצפון איטליה. החברה מתמחה בייצור גראפות וליקרים משובחים.

  • Facebook Social Icon

Marameo Orange:

ליקר פרלינים הקלאסי העובר תהליך השריית קליפות תפוז המעניק לליקר

סיומת מרירה- מתקתקה. 

(16% אלכוהול)

Marameo Chili:  

ליקר פרלינים הקלאסי, מתובל בתוספת תמציות צ'ילי המעניקות לליקר סיומת פיקנטית.

(16% אלכוהול)

:Marameo Banana

ליקר הפרלינים הקלאסי המתובל בארומת בננה עשירה ומעוררת

(16% אלכוהול)

Marameo classic: 

ליקר פרלינים משובח המתובל בתבלינים ארומאטיים של רום צימוקים וטיראמיסו 

(16% אלכוהול)

Sweet Rose

45cc מרמאו קלאסי
15cc וודקה וניל
30cc שמנת
 15cc מונין ורדים
ערסל קלות את כל המרכיבים בשייקר עם קרח

וסנן לכוס מרטיני קרה

 Marameo

45cc מרמאו קלאסי
20cc שמנת
10cc מונין קינמון
8 יח' הל
8 יח' ציפורן
כתוש את ההל והציפורן בשייקר הוסף את המרמאו, מונין קינמון וקרח

ערסל קלות וסנן לכוס מרטיני קרה.
הצף את הכוס בשמנת.
קישוט: גרידת שוקולד

 

Cosa Nera

קוזה נרה, מותג אולטרא פרימיום איטלקי

 

מכיל פורמולה ייחודית וראשונה בעולם המשלבת תמציות לקריץ טהורות וג'ינסנג מעורר תשוקה.

הליקר משלב בצורה אלגנטית צמחים ושורשים שונים ויוצר משקה ארומטי, עשיר בטעמים, ממריץ ובועט.

הטעם הנפלא הנוצר מהשילוב הייחודי בין תמציות שוש (לקריץ) טהורות וג'ינסג, הסמיכות המחליקה בגרון, חווית השתיה הייחודית והבקבוק המעוצב בעל הנוכחות המפתה, הפכו את קוזה נרה לאחד הלקרים האהובים באיטליה וללהיט במסעדות היוקרה, בארים מובילי דעת קהל ובחניות היין המובחרות.

 

אלכוהול בנפח: 21%

 

LIMONCELLO‏

ליקר לימונצ'לו של מזקקת הבוטיק הוותיקה ג'יורי דיסטילאטי,

הינו בלנד טבעי וייחודי של מיצוי לימונים מאזור טרנטינו למרגלות הדולמיטיים.

המתכון הסודי העובר מדוד לדור ומשלב ארומות של קליפות לימון על בסיס מולאסה

המופקת מסלק סוכר ואלכוהול משובח מסאנטו דומינגו שבקריביים.

 

אלכוהול בנפח: 26%

 
 

ADAGIO 

הגראפה זוכת מדליית זהב שלוש שנים ברציפות בתערוכת היין Vinitaly

בתואר הגראפה המיושנת הטובה ביותר באיטליה.

גראפה מיושנת בדרגת אולטרא פרימיום המופקת מבלנד של ענבי קברנה, מרלו ופינו נואר העוברת תהליך יישון דו שלבי: 14 שנה בחביות עץ אלון סלבוניה ולפחות שנה נוספת בחביות עץ ערמונים. תהליכי יישון אלו מעניקים לגראפה את הרמה הגבוהה ביותר של טוהר וחלקות יחד עם ספקטרום עשיר של בשומת.

טעם: עדין ומאוזן וניחוחות אריסטוקראטיים של גרגרי יער, אגוזים, טבק ועץ.

צבע: ענבר עם מעט רפלקס זהוב

אלכוהול: 48%

 

גראפה מיושנת 18 חודשים ב- Barique והמופקת מענבי שרדונה ופינו ביאנקו.

 

טעם: רך ועגול

צבע: עור רטוב.

אלכוהול: 40%

ORI DI GRAPPA

 

גראפת בוטיק בדרגת פרימיום המופקת מבלנד ענבי מרזמירו וטרולדגו,

זנים מקומיים הייחודיים למחוז טרנטינו.  

כמות הייצור השנתית של גראפה זו מוגבלת ל 16,000 בקבוקים בשנה העוברים מספור אינדיבידואלי כסמל לבקרת איכות קפדנית במיוחד. יחד עם תעודת מקור המאשרת כי ענבי הגראפה נבצרו

באזור טרנטינו בלבד, מתהדרת הגראפה ב"איל טרידנטה"- קילשון האיכות מהמוסד לגראפה ממחוז טרנטינו (Grappa Institute of Trentino) המוטבע על כל בקבוק.

 

טעם: רענן, רך ועגול עם בשומת של יין פירותי ורמיזות מתקתקות של סיגליות ופטל.

צבע: שקוף

אלכוהול: 40%

Acqua Di Giori 

 

GRAPPA BRUNELLO

DI MONTALCINO –

VELUTO BLU

מהענבים של אחד היינות האיטלקיים האצילים ביותר – "בורנלו די מונטלצ'ינו",

נולד "קטיפה כחולה". הגראפה מזוקקת בשיטה המסורתית והלא רציפה בדודי נחושת קטנים.

ייצור מוגבל ל 3300 בשנה.

 

טעם: חזק, פירותי, עם רמזים של פירות יער.

צבע: שקוף, מבריק.

אלכוהול: 40%

 

AMARONE

גראפה AMARONE הינה חלק מסידרת Antico Alambicco המציעה מגוון ייחודי של גראפות זניות, המביא לביטוי את הזנים האציליים ביותר המשמשים את תעשיית היין באיטליה.

 

גראפה אמרונה מיטיבה מאוד לשקף את תכונותיו של היין המהולל מואלפוליצ'לה,

עם בשומת מורכבת וניחוחות עשירים של פירות יבשים ותבלינים 

 

טעם: ארומה עשירה של פירות יבשים וטעמים טהורים של ענבים

צבע: שקוף

אלכוהול: 40%

 

גראפה המורכבת מגפת ענבים הייחודיים למורדות טריוונטו מפרובינצית קומפובאסקו

 

טעם: פירותי

צבע: שקוף 

נפח: 700 מ"ל

אלכוהול: 40%

CLASSIC

 

Grappa Chianti

גראפה אלגנטית המורכבת מגפת ענבים מובחרים הייחודיים למחוז טוסקנה:

סנז'ובזה, קניולו, טרביאנו ומלבסיה.

 

טעם: יבש ועוצמתי

נפח: 500 מ"ל

 אלכוהול: 38%

 

Brandy Felippo 1

ברנדי איטלקי Felippo 1, ברמת גראן רזרבה (מיושן מעל 25 שנים)

המופק מזני הענבים המובחרים ביותר

של מחוז טרנטינו: מרלו, פינו נואר, מרזמינו וטרולדגו.

כמות ייצור שנתית מוגבלת העומדת על 2500 בקבוקים.

 

מאפיינים:

 אלכוהול: 40%

טעם: רך ועגול, עם רמזים של פירות ופרחים.

צבע: ענבר עם גוונים זהובים