Rose
Fantini Calalenta
D’Abruzzo DOC
מבית היוצר של יקב FANTINI -
זוכה פרס יקב השנה לשנת 2017/2016(לוקה מרוני)
זני ענבים: 100% מונטפולצ'יאנו די אברוצו.
אזור גידול: אברוצו - אורטונה, סאן סלוו, פולוטרי.
תהליכי ייצור: הפרדת שזרות ומעיכה עדינה ,השרייה עם הקליפות בטמפרטורה נמוכה,
תסיסה במשך כ- 15 יום.
מאפיינים חושיים: צבעו של היין אדום עמוק כאבני רובי וגארנט; ארומה פירותית, רעננה ומתמשכת,
ברקע ניחוחות פירות יער מודגשים; גוף מלא, מאוזן היטב ,בעל עפיצות קלילה וסיומת נעימה ומרשימה.
Fantini Swarovski
Gran Cuv´ee Spumante Ros´e
מבית היוצר של יקב FANTINI -
זוכה פרס יקב השנה לשנת 2016/2017 (לוקה מרוני)
על היין: יין מבעבע (ספומנטה) רענן וארומטי מ 100% ענבי אליאניקו .(Aglianico)היין המגיע בבקבוק אלגנטי,מעוטר ביהלום Swarovski מקורי.
אזור גידול: וולטורה (Vulture) ,בקרבת העיירה וולטורה במחוז BASILICATA בדרום איטליה.
זני ענבים:100% ענבי אליאניקו.
תהליכי ייצור: בציר ידני סלקטיבי, הפרדת שזרות ומעיכה עדינה של הענבים לקבלת המיץ הראשון
(FREE RUN), השרייה עם הקליפות למשך כשמונה שעות בטמפרטורה נמוכה, סחיטה, הצללה, תסיסה אלכוהולית במשך 20 ימים, מנוחה על השמרים כשלושה חודשים, תסיסה שנייה במיכל נירוסטה בשיטת שארמט (Charmate) במשך 60 יום.
אופי היין: יין מאוזן, רענן ואלגנטי בצבע רימון ורדרד ובועות עדינות, בעל בוקה עשיר ומתמשך עם ניחוחות מתפרצים של פירות אדומים - תותי בר, דובדבנים בשלים ורמיזות של פטל ודומדמניות.
ליין סיומת מלאת פרי, ארוכה ומאוזנת.
94 נקודות בתחרות ULTIMATE WINE CHALLENGE 2016
Fantini Cerasuolo
D’Abruzzo DOC
מבית היוצר של יקב FANTINI -
זוכה פרס יקב השנה לשנת 2017/2016(לוקה מרוני)
זני ענבים: 100% מונטפולצ'יאנו די אברוצו.
אזור גידול: אברוצו- בקרבת העיירה אורטונה .
תהליכי ייצור: בציר ידני בתחילת חודש אוקטובר, הפרדת שזרות ומעיכה עדינה,
השרייה עם הקליפות למשך כ- 6 שעות ותסיסה ללא קליפות במשך 15 יום, בטמפרטורה 12 מעלות צלזיוס לקבלת הצבע והטעם האידאליים.
מאפיינים חושיים :ליין צבע דובדבן מבריק, ניחוח פירותי מודגש עם רמיזות תות שדה ,גוף בינוני,
מאוזן היטב, טעם רך ועגול עם סיומת ארוכה נעימה ומתמשכת.
מבית היוצר של יקב FANTINI -
זוכה פרס יקב השנה לשנת 2017/2016(לוקה מרוני)
זני ענבים: 100% מונטפולצ'יאנו די אברוצו.
אזור גידול: אברוצו- בקרבת העיירה אורטונה .
תהליכי ייצור: בציר ידני בתחילת חודש אוקטובר, הפרדת שזרות ומעיכה עדינה,
השרייה עם הקליפות למשך כ- 6 שעות ותסיסה ללא קליפות במשך 15 יום, בטמפרטורה 12 מעלות צלזיוס לקבלת הצבע והטעם האידאליים.
מאפיינים חושיים :ליין צבע דובדבן מבריק, ניחוח פירותי מודגש עם רמיזות תות שדה ,גוף בינוני,
מאוזן היטב, טעם רך ועגול עם סיומת ארוכה נעימה ומתמשכת.
Pipoli
Rosato Basilicata IGT