Rose

 

Fantini Swarovski 

Gran Cuv´ee Spumante Ros´e

מבית‭ ‬היוצר‭ ‬של‭ ‬יקב‭ ‬FANTINI‭  - ‬

זוכה‭ ‬פרס‭ ‬יקב‭ ‬השנה‭ ‬לשנת ‭ ‬2016/2017 (‬לוקה‭ ‬מרוני)

על‭ ‬היין‭:‬ ‬יין‭ ‬מבעבע‭ ‬(ספומנטה)‭ ‬רענן‭ ‬וארומטי‭ ‬מ‭ ‬100%‭ ‬ענבי‭ ‬אליאניקו ‭  .(‬Aglianico‭)‬היין‭ ‬המגיע‭ ‬בבקבוק‭ ‬אלגנטי,‬מעוטר‭ ‬ביהלום‭ ‬Swarovski‭ ‬ מקורי‭.‬

 

אזור‭ ‬גידול‭:‬ ‬וולטורה‭ (‬Vulture‭) ,‬בקרבת‭ ‬העיירה‭ ‬וולטורה‭ ‬במחוז‭ ‬ BASILICATA‭ ‬ בדרום‭ ‬איטליה‭.‬

 

זני‭ ‬ענבים:‬100%‭ ‬ ענבי‭ ‬אליאניקו‭.‬

 תהליכי‭ ‬ייצור‭:‬ בציר ידני סלקטיבי, הפרדת שזרות ומעיכה עדינה של הענבים לקבלת המיץ הראשון 

(FREE RUN),  השרייה עם הקליפות למשך כשמונה שעות בטמפרטורה נמוכה,  סחיטה, הצללה, תסיסה אלכוהולית במשך 20 ימים, מנוחה על השמרים כשלושה חודשים, תסיסה שנייה במיכל נירוסטה בשיטת שארמט (Charmate) במשך 60 יום.

 

אופי‭ ‬היין‭:‬ יין‭ ‬מאוזן‭,‬ רענן‭ ‬ואלגנטי‭ ‬בצבע‭ ‬רימון‭ ‬ורדרד‭ ‬ובועות‭ ‬עדינות‭, ‬בעל‭ ‬בוקה‭ ‬עשיר‭ ‬ומתמשך‭ ‬עם‭ ‬ניחוחות‭ ‬מתפרצים‭ ‬של‭ ‬פירות‭ ‬אדומים‭ - ‬תותי‭ ‬בר‭, ‬דובדבנים‭ ‬בשלים‭ ‬ורמיזות‭ ‬של‭ ‬פטל‭ ‬ודומדמניות‭.‬

ליין‭ ‬סיומת‭ ‬מלאת‭ ‬פרי‭,‬ ארוכה‭ ‬ומאוזנת‭.‬

94 נקודות בתחרות ULTIMATE WINE CHALLENGE 2016

 

Fantini Cerasuolo

D’Abruzzo DOC

מבית‭ ‬היוצר‭ ‬של‭ ‬יקב‭ ‬ FANTINI‭ - ‬

זוכה‭ ‬פרס‭ ‬יקב‭ ‬השנה‭ ‬לשנת ‭ ‬2017/2016‬(לוקה‭ ‬מרוני)

 

זני‭ ‬ענבים:‭ ‬100%‭ ‬מונטפולצ‭'‬יאנו‭ ‬די‭ ‬אברוצו‭.‬

‬‭ ‬אזור‭ ‬גידול: אברוצו‭- ‬ בקרבת‭ ‬העיירה‭ ‬אורטונה‭ .‬

 

תהליכי‭ ‬ייצור‭:‬ ‬בציר‭ ‬ידני‭ ‬בתחילת‭ ‬חודש‭ ‬אוקטובר‭,‬ הפרדת‭ ‬שזרות‭ ‬ומעיכה‭ ‬עדינה‭,‬

השרייה‭ ‬עם‭ ‬הקליפות‭ ‬למשך‭ ‬כ-‭ ‬6‭ ‬שעות‭ ‬ותסיסה‭ ‬ללא‭ ‬קליפות‭ ‬במשך‭ ‬15‭ ‬יום‭,‬ בטמפרטורה‭ ‬12‭ ‬מעלות‭ ‬צלזיוס‭ ‬לקבלת‭ ‬הצבע‭ ‬והטעם‭ ‬האידאליים‭.‬

 

מאפיינים‭ ‬חושיים‭ :‬ליין‭ ‬צבע‭ ‬דובדבן‭ ‬מבריק‭,‬ ניחוח‭ ‬פירותי‭ ‬מודגש‭ ‬עם‭ ‬רמיזות‭ ‬תות‭ ‬שדה‭ ,‬גוף‭ ‬בינוני‭,‬

מאוזן‭ ‬היטב‭,‬ טעם‭ ‬רך‭ ‬ועגול‭ ‬עם‭ ‬סיומת‭ ‬ארוכה‭ ‬נעימה‭ ‬ומתמשכת‭.

 

מבית‭ ‬היוצר‭ ‬של‭ ‬יקב‭ ‬ FANTINI‭ - ‬

זוכה‭ ‬פרס‭ ‬יקב‭ ‬השנה‭ ‬לשנת ‭ ‬2017/2016‬(לוקה‭ ‬מרוני)

 

זני‭ ‬ענבים:‭ ‬100%‭ ‬מונטפולצ‭'‬יאנו‭ ‬די‭ ‬אברוצו‭.‬

‬‭ ‬אזור‭ ‬גידול: אברוצו‭- ‬ בקרבת‭ ‬העיירה‭ ‬אורטונה‭ .‬

 

תהליכי‭ ‬ייצור‭:‬ ‬בציר‭ ‬ידני‭ ‬בתחילת‭ ‬חודש‭ ‬אוקטובר‭,‬ הפרדת‭ ‬שזרות‭ ‬ומעיכה‭ ‬עדינה‭,‬

השרייה‭ ‬עם‭ ‬הקליפות‭ ‬למשך‭ ‬כ-‭ ‬6‭ ‬שעות‭ ‬ותסיסה‭ ‬ללא‭ ‬קליפות‭ ‬במשך‭ ‬15‭ ‬יום‭,‬ בטמפרטורה‭ ‬12‭ ‬מעלות‭ ‬צלזיוס‭ ‬לקבלת‭ ‬הצבע‭ ‬והטעם‭ ‬האידאליים‭.‬

 

מאפיינים‭ ‬חושיים‭ :‬ליין‭ ‬צבע‭ ‬דובדבן‭ ‬מבריק‭,‬ ניחוח‭ ‬פירותי‭ ‬מודגש‭ ‬עם‭ ‬רמיזות‭ ‬תות‭ ‬שדה‭ ,‬גוף‭ ‬בינוני‭,‬

מאוזן‭ ‬היטב‭,‬ טעם‭ ‬רך‭ ‬ועגול‭ ‬עם‭ ‬סיומת‭ ‬ארוכה‭ ‬נעימה‭ ‬ומתמשכת‭.‬

Pipoli

Rosato Basilicata IGT

 

טל:

דוא"ל: 

אינסטגרם: 

כתובת:

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Facebook Social Icon