White

 
Pipoli greco fiano.png

Fantini Montepulciano D’Abruzzo DOC

מבית‭ ‬היוצר‭ ‬של‭ ‬יקב‭ ‬ FANTINI‭ - ‬

זוכה‭ ‬פרס‭ ‬יקב‭ ‬השנה‭ ‬לשנת ‭ ‬2017/2019‭‬(לוקה‭ ‬מרוני)

 

זני‭ ‬ענבים:‭ ‬100%‭ ‬מונטפולצ‭'‬יאנו‭ ‬די‭ ‬אברוצו‭.‬

אזור‭  ‬גידול:‭ ‬אברוצו‭ - ‬אורטונה‭,‬ סאן‭ ‬סלוו‭,‬ פולוטרי‭.‬

 

תהליכי‭ ‬ייצור:‭ ‬הפרדת‭ ‬שזרות‭ ‬ומעיכה‭ ‬עדינה‭ ,‬השרייה‭ ‬עם‭ ‬הקליפות‭ ‬בטמפרטורה‭ ‬נמוכה‭,‬

תסיסה‭  ‬במשך‭ ‬כ-‭ ‬15‭ ‬יום‭.‬

 

מאפיינים‭ ‬חושיים‭:‬‭‬ צבעו‭ ‬של‭ ‬היין‭ ‬אדום‭ ‬עמוק‭ ‬כאבני‭ ‬רובי‭ ‬וגארנט‭;‬ ארומה‭ ‬פירותית,‭ ‬רעננה‭ ‬ומתמשכת,

‬ברקע‭ ‬ניחוחות‭ ‬פירות‭ ‬יער‭ ‬מודגשים‭;‬ גוף‭ ‬מלא‭,‬ מאוזן‭ ‬היטב‭ ,‬בעל‭ ‬עפיצות‭ ‬קלילה‭ ‬וסיומת‭ ‬נעימה‭ ‬ומרשימה‭.‬

imageedit_3_3244678087.png

Fantini Swarovski 

Gran Cuv´ee Spumante ‭‬Bianco

מבית‭ ‬היוצר‭ ‬של‭ ‬יקב‭ ‬FANTINI‭  - ‬

זוכה‭ ‬פרס‭ ‬יקב‭ ‬השנה‭ ‬לשנת 2017‭‬/‭2019‭‬ ‬ (לוקה‭ ‬מרוני)

על‭ ‬היין‭:‬ ‬יין‭ ‬מבעבע‭ ‬(ספומנטה)‭ ‬רענן‭ ‬וארומטי‭ ‬מ‬ענבי הקוקוצ‭'‬ולה ‭ (‬Cocociola‭)‬

היין‭ ‬המגיע‭ ‬בבקבוק‭ ‬אלגנטי, ‬מעוטר‭ ‬ביהלום‭ ‬Swarovski‭ ‬מקורי‭.‬

 

אזור‭ ‬גידול‭:‬ מרכז‭ ‬אברוצו, ‬איטליה

זני‭ ‬ענבים:‭ ‬‬100%‭ ‬ענבי קוקוצ‭'‬יולה‭.‬ 

תהליכי‭ ‬ייצור: ‬בבציר‭ ‬ידני‭ ‬סלקטיבי‭ ‬של‭ ‬ענבים‭ ‬בשלים‭ ‬מגפנים‭ ‬עתיקות. ‬הפרדת‭ ‬שזרות‭ ‬ומעיכה‭ ‬עדינה,‭  ‬השרייה‭ ‬קצרה‭ ‬עם‭ ‬הקליפות‭ ‬בטמפרטורה‭ ‬נמוכה, ‬הצללה,‭ ‬תסיסה‭ ‬אלכוהולית‭ ‬בטמפרטורה‭ ‬16-18C‭ ‬ומנוחה‭ ‬על‭ ‬השמרים‭ ‬כשלושה‭ ‬חודשים, ‬תסיסה‭ ‬שנייה‭ ‬איטית‭ ‬במיכלי‭ ‬נירוסטה‭ ‬קטנים‭ ‬בשיטת‭ ‬שארמט ‭ .(‬Charmate)‭‬

 

אופי‭ ‬היין‭:‬ יין‭ ‬מאוזן,‭ ‬רענן‭ ‬ואלגנטי‭ ‬בצבע‭ ‬של‭ ‬קש‭ ‬צהוב‭ ‬מבריק,‭ ‬בועות‭ ‬עדינות,‭ ‬בעל‭ ‬בוקה‭ ‬מורכב‭ ‬ואלגנטי‭ ‬עם‭ ‬ניחוחות‭ ‬הדר‭ ‬ירוקים‭ ‬ופרחים‭.‬ ליין‭ ‬סיומת‭ ‬ארוכה‭ ‬ורעננה‭.‬

SYDNEY INTERNATIONAL WINE COMPETITION 2016

GOLD WINNER SPARKLINGS: Gran Cuvée Bianco Swarovski  

 

ULTIMATE WINE CHALLENGE 2016

93 POINTS: Gran Cuvee Bianco Swarovski

 
imageedit_3_7979830458.png

Fantini Collection Bianco

Supreme Italian White Blend

מבית היוצר של יקב FANTINI - זוכה פרס יקב השנה לשנת 2017/2019‭‬ (לוקה מרוני)

על היין: יין לבן ארומאטי המופק מבלנד ייחוד של ענבים לבנים.

זני ענבים: סוביניון בלאן, טרמינר, פקורינו, קוקוצ'ולה.

אזור גידול: אברוצו- בקרבת העיירה  אורטונה.

תהליכי ייצור:

הפרדת שזרות ומעיכה עדינה,  השרייה עם הקליפות למשך 12 שעות,  בטמפרטורה נמוכה (3°c), סחיטה עדינה, הצללה ותסיסה קרה (10°c).

מאפיינים חושיים:

יין מאוזן רענן ואלגנטי בצבע קש צהוב עם הבזקים ירקרקים המשלב ארומה של אשכוליות ואגסים בשלים;

גוף רענן ועגול, טעם מורכב, חמיצות נעימה וסיומת עוצמתית ומתמשכת.