top of page

Red

Fantini Montepulciano D’Abruzzo DOC

מבית‭ ‬היוצר‭ ‬של‭ ‬יקב‭ ‬ FANTINI‭ - ‬

זוכה‭ ‬פרס‭ ‬יקב‭ ‬השנה‭ ‬לשנת ‭ ‬2017/2019‭‬(לוקה‭ ‬מרוני)

 

זני‭ ‬ענבים:‭ ‬100%‭ ‬מונטפולצ‭'‬יאנו‭ ‬די‭ ‬אברוצו‭.‬

אזור‭  ‬גידול:‭ ‬אברוצו‭ - ‬אורטונה‭,‬ סאן‭ ‬סלוו‭,‬ פולוטרי‭.‬

 

תהליכי‭ ‬ייצור:‭ ‬הפרדת‭ ‬שזרות‭ ‬ומעיכה‭ ‬עדינה‭ ,‬השרייה‭ ‬עם‭ ‬הקליפות‭ ‬בטמפרטורה‭ ‬נמוכה‭,‬

תסיסה  ‬במשך‭ ‬כ-‭ ‬15‭ ‬יום‭.‬

 

מאפיינים‭ ‬חושיים‭:‬‭‬ צבעו‭ ‬של‭ ‬היין‭ ‬אדום‭ ‬עמוק‭ ‬כאבני‭ ‬רובי‭ ‬וגארנט‭;‬ ארומה‭ ‬פירותית,‭ ‬רעננה‭ ‬ומתמשכת,

‬ברקע‭ ‬ניחוחות‭ ‬פירות‭ ‬יער‭ ‬מודגשים‭;‬ גוף‭ ‬מלא‭,‬ מאוזן‭ ‬היטב‭ ,‬בעל‭ ‬עפיצות‭ ‬קלילה‭ ‬וסיומת‭ ‬נעימה‭ ‬ומרשימה‭.‬

Anchor 1
fantini sangiovese.png

Fantini Swarovski 

Gran Cuv´ee Spumante ‭‬Bianco

מבית‭ ‬היוצר‭ ‬של‭ ‬יקב‭ ‬FANTINI‭  - ‬

זוכה‭ ‬פרס‭ ‬יקב‭ ‬השנה‭ ‬לשנת ‭ ‬2016/2019‭‬(‬לוקה‭ ‬מרוני)

על‭ ‬היין‭:‬ ‬יין‭ ‬מבעבע‭ ‬(ספומנטה)‭ ‬רענן‭ ‬וארומטי‭ ‬מ‬ענבי הקוקוצ‭'‬ולה ‭ (‬Cocociola‭)‬

היין‭ ‬המגיע‭ ‬בבקבוק‭ ‬אלגנטי, ‬מעוטר‭ ‬ביהלום‭ ‬Swarovski‭ ‬מקורי‭.‬

 

אזור‭ ‬גידול‭:‬ מרכז‭ ‬אברוצו, ‬איטליה

זני‭ ‬ענבים:‭ ‬‬100%‭ ‬ענבי קוקוצ‭'‬יולה‭.‬ 

תהליכי‭ ‬ייצור: ‬בבציר‭ ‬ידני‭ ‬סלקטיבי‭ ‬של‭ ‬ענבים‭ ‬בשלים‭ ‬מגפנים‭ ‬עתיקות. ‬הפרדת‭ ‬שזרות‭ ‬ומעיכה‭ ‬עדינה,‭  ‬השרייה‭ ‬קצרה‭ ‬עם‭ ‬הקליפות‭ ‬בטמפרטורה‭ ‬נמוכה, ‬הצללה,‭ ‬תסיסה‭ ‬אלכוהולית‭ ‬בטמפרטורה‭ ‬16-18C‭ ‬ומנוחה‭ ‬על‭ ‬השמרים‭ ‬כשלושה‭ ‬חודשים, ‬תסיסה‭ ‬שנייה‭ ‬איטית‭ ‬במיכלי‭ ‬נירוסטה‭ ‬קטנים‭ ‬בשיטת‭ ‬שארמט ‭ .(‬Charmate)‭‬

 

אופי‭ ‬היין‭:‬ יין‭ ‬מאוזן,‭ ‬רענן‭ ‬ואלגנטי‭ ‬בצבע‭ ‬של‭ ‬קש‭ ‬צהוב‭ ‬מבריק,‭ ‬בועות‭ ‬עדינות,‭ ‬בעל‭ ‬בוקה‭ ‬מורכב‭ ‬ואלגנטי‭ ‬עם‭ ‬ניחוחות‭ ‬הדר‭ ‬ירוקים‭ ‬ופרחים‭.‬ ליין‭ ‬סיומת‭ ‬ארוכה‭ ‬ורעננה‭.‬

SYDNEY INTERNATIONAL WINE COMPETITION 2016

GOLD WINNER SPARKLINGS: Gran Cuvée Bianco Swarovski  

 

ULTIMATE WINE CHALLENGE 2016

93 POINTS: Gran Cuvee Bianco Swarovski

Anchor 2
poggio pasano primitivo.png

Poggio Pasano

Primitivo Puglia IGT

אזור גידול: פולייה - Sava ,דרום איטליה.


זני ענבים: 100% פרימיטיבו.


תהליכי ייצור:
הפרדת שזרות ומעיכה עדינה , השריה ותסיסה עם קליפות בטמפרטורה נמוכה במשך כ-10 ימים בשילוב תהליך pump-over למיצוי מירבי של הפרי, הפרדת היין מהקליפות ותסיסה מאלולקטית במיכלי נירוסטה והשתבחות בחביות על אלון קטנות (225 ל') למשך 4-5 חודשים

 

מאפיינים חושיים:
צבעו של היין אדום רובי עוצמתי עם הבזקים סגלגלים. ליין בוקה המשלב ניחוח מודגש של פירות אדומים עם רמזים של לקריץ ושוקולד.  ליין גוף מלא, הרמוני ובעל טאנינים רכים ומלטפים

Anchor 3

זני ענבים: 100% נרו ד'אבולה.


אזור  גידול: סיציליה - סמבוקה.


תהליכי ייצור:
הענבים נחתכים וזאת ע''מ לאפשר ייבוש טבעי שלהם ע''י השמש הסיצילאנית החמה והבריזה היבשה המגיעה מאפריקה. לאחר שהענבים מאבדים 15-20% ממשקלם הם נמעכים, עוברים תסיסה והשרייה ממושכת על הקליפות ומשם מועברים לחביות עץ אלון (225 ליטר) להמשך התבגרות למשך 4-8 חודשים (בהתאם לבציר).

 

מאפיינים חושיים:
צבעו של היין אדום רובי עמוק ולו ניחוחות מתפרצים של פירות אדומים, אוכמניות בשלות ותבלינים אוריינטלים, עם רמזים של גרגירי פלפל ורוד ועור המשתלבים היטב יחדיו. יין עוצמתי עם סיומת נעימה ומתמשכת. האיזון מושלם בין הטאנינים, הסוכר השאריתי והרעננות, יוצרים ביין טעמים מהנים ומענגים.

Vanità (2).png

Vanità Nero D’Avola

IGT Organic Wine

Anchor 4
pipoli aglianico.png

Fantini Montepulciano D’Abruzzo DOC

מבית‭ ‬היוצר‭ ‬של‭ ‬יקב‭ ‬ FANTINI‭ - ‬

זוכה‭ ‬פרס‭ ‬יקב‭ ‬השנה‭ ‬לשנת ‭ ‬2017/2019‭‬(לוקה‭ ‬מרוני)

 

זני‭ ‬ענבים:‭ ‬100%‭ ‬מונטפולצ‭'‬יאנו‭ ‬די‭ ‬אברוצו‭.‬

אזור‭  ‬גידול:‭ ‬אברוצו‭ - ‬אורטונה‭,‬ סאן‭ ‬סלוו‭,‬ פולוטרי‭.‬

 

תהליכי‭ ‬ייצור:‭ ‬הפרדת‭ ‬שזרות‭ ‬ומעיכה‭ ‬עדינה‭ ,‬השרייה‭ ‬עם‭ ‬הקליפות‭ ‬בטמפרטורה‭ ‬נמוכה‭,‬

תסיסה‭  ‬במשך‭ ‬כ-‭ ‬15‭ ‬יום‭.‬

 

מאפיינים‭ ‬חושיים‭:‬‭‬ צבעו‭ ‬של‭ ‬היין‭ ‬אדום‭ ‬עמוק‭ ‬כאבני‭ ‬רובי‭ ‬וגארנט‭;‬ ארומה‭ ‬פירותית,‭ ‬רעננה‭ ‬ומתמשכת,

‬ברקע‭ ‬ניחוחות‭ ‬פירות‭ ‬יער‭ ‬מודגשים‭;‬ גוף‭ ‬מלא‭,‬ מאוזן‭ ‬היטב‭ ,‬בעל‭ ‬עפיצות‭ ‬קלילה‭ ‬וסיומת‭ ‬נעימה‭ ‬ומרשימה‭.‬

Anchor 5
vigneti-del-salento-zolla-malvasia-nera.

Fantini Cerasuolo

D’Abruzzo DOC

מבית‭ ‬היוצר‭ ‬של‭ ‬יקב‭ ‬ FANTINI‭ - ‬

זוכה‭ ‬פרס‭ ‬יקב‭ ‬השנה‭ ‬לשנת ‭ ‬2017/2019‭‬(לוקה‭ ‬מרוני)

 

זני‭ ‬ענבים:‭ ‬100%‭ ‬מונטפולצ‭'‬יאנו‭ ‬די‭ ‬אברוצו‭.‬

‬‭ ‬אזור‭ ‬גידול: אברוצו‭- ‬ בקרבת‭ ‬העיירה‭ ‬אורטונה‭ .‬

 

תהליכי‭ ‬ייצור‭:‬ ‬בציר‭ ‬ידני‭ ‬בתחילת‭ ‬חודש‭ ‬אוקטובר‭,‬ הפרדת‭ ‬שזרות‭ ‬ומעיכה‭ ‬עדינה‭,‬

השרייה‭ ‬עם‭ ‬הקליפות‭ ‬למשך‭ ‬כ-‭ ‬6‭ ‬שעות‭ ‬ותסיסה‭ ‬ללא‭ ‬קליפות‭ ‬במשך‭ ‬15‭ ‬יום‭,‬ בטמפרטורה‭ ‬12‭ ‬מעלות‭ ‬צלזיוס‭ ‬לקבלת‭ ‬הצבע‭ ‬והטעם‭ ‬האידאליים‭.‬

 

מאפיינים‭ ‬חושיים‭ :‬ליין‭ ‬צבע‭ ‬דובדבן‭ ‬מבריק‭,‬ ניחוח‭ ‬פירותי‭ ‬מודגש‭ ‬עם‭ ‬רמיזות‭ ‬תות‭ ‬שדה‭ ,‬גוף‭ ‬בינוני‭,‬

מאוזן‭ ‬היטב‭,‬ טעם‭ ‬רך‭ ‬ועגול‭ ‬עם‭ ‬סיומת‭ ‬ארוכה‭ ‬נעימה‭ ‬ומתמשכת‭.‬

Anchor 6
zolla primitivo di manduria.png

Fantini Collection Bianco

Supreme Italian White Blend

מבית‭ ‬היוצר‭ ‬של‭ ‬יקב‭ ‬ FANTINI‭ - ‬

זוכה‭ ‬פרס‭ ‬יקב‭ ‬השנה‭ ‬לשנת ‭ ‬2017/2019

(לוקה‭ ‬מרוני)

 

על‭ ‬היין‭ :‬יין‭ ‬לבן‭ ‬ארומאטי‭ ‬המופק‭ ‬מבלנד‭ ‬ייחוד‭ י‬של‭ ‬ענבים‭ ‬לבנים‭.‬

 

זני‭ ‬ענבים‭:‬ ‬סוביניון‭ ‬בלאן‭,‬ טרמינר,‭ ‬פקורינו‭,‬ קוקוצ‭'‬ולה‭ .‬

 

אזור‭ ‬גידול‭:‬ ‬אברוצו‭- ‬בקרבת‭ ‬העיירה‭ ‬אורטונה‭.‬

 

תהליכי‭ ‬ייצור‭:‬ ‬הפרדת‭ ‬שזרות‭ ‬ומעיכה‭ ‬עדינה,‭ ‬השרייה‭ ‬עם‭ ‬הקליפות‭ ‬למשך‭ ‬12‭ ‬שעות‭,‬ בטמפרטורה‭ ‬נמוכה‭(‬3°c‭)  ‬, סחיטה‭ ‬עדינה, ‬הצללה‭ ‬ותסיסה‭ ‬קרה‭ .(‬10°c‭) ‬

מאפיינים‭ ‬חושיים‭:‬ יין‭ ‬מאוזן‭ ‬רענן‭ ‬ואלגנטי‭ ‬בצבע‭ ‬קש‭ ‬צהוב‭ ‬עם‭ ‬הבזקים‭ ‬ירקרקים‭ ‬המשלב‭ ‬ארומה‭ ‬של‭ ‬אשכוליות‭ ‬ואגסים‭ ‬בשלים‭;‬ גוף‭ ‬רענן‭ ‬ועגול‭,‬ טעם‭ ‬מורכב,  ‬חמיצות‭ ‬נעימה‭ ‬וסיומת‭ ‬עוצמתית‭ ‬ומתמשכת‭.‬

Anchor 7
piano del cerro.png

Fantini Collection Bianco

Supreme Italian White Blend

מבית‭ ‬היוצר‭ ‬של‭ ‬יקב‭ ‬ FANTINI‭ - ‬

זוכה‭ ‬פרס‭ ‬יקב‭ ‬השנה‭ ‬לשנת ‭ ‬2017/2019‭‬(לוקה‭ ‬מרוני)

 

על‭ ‬היין‭ :‬יין‭ ‬לבן‭ ‬ארומאטי‭ ‬המופק‭ ‬מבלנד‭ ‬ייחוד‭ י‬של‭ ‬ענבים‭ ‬לבנים‭.‬

 

זני‭ ‬ענבים‭:‬ ‬סוביניון‭ ‬בלאן‭,‬ טרמינר,‭ ‬פקורינו‭,‬ קוקוצ‭'‬ולה‭ .‬

 

אזור‭ ‬גידול‭:‬ ‬אברוצו‭- ‬בקרבת‭ ‬העיירה‭ ‬אורטונה‭.‬

 

תהליכי‭ ‬ייצור‭:‬ ‬הפרדת‭ ‬שזרות‭ ‬ומעיכה‭ ‬עדינה,‭ ‬השרייה‭ ‬עם‭ ‬הקליפות‭ ‬למשך‭ ‬12‭ ‬שעות‭,‬ בטמפרטורה‭ ‬נמוכה‭(‬3°c‭)  ‬, סחיטה‭ ‬עדינה, ‬הצללה‭ ‬ותסיסה‭ ‬קרה‭ .(‬10°c‭) ‬

מאפיינים‭ ‬חושיים‭:‬ יין‭ ‬מאוזן‭ ‬רענן‭ ‬ואלגנטי‭ ‬בצבע‭ ‬קש‭ ‬צהוב‭ ‬עם‭ ‬הבזקים‭ ‬ירקרקים‭ ‬המשלב‭ ‬ארומה‭ ‬של‭ ‬אשכוליות‭ ‬ואגסים‭ ‬בשלים‭;‬ גוף‭ ‬רענן‭ ‬ועגול‭,‬ טעם‭ ‬מורכב,  ‬חמיצות‭ ‬נעימה‭ ‬וסיומת‭ ‬עוצמתית‭ ‬ומתמשכת‭.‬

Anchor 8

 LEGGENDA Primitivo Di Manduria DOP
OLD Vins 70-80 Years

Primitivo Legenda.png

על היין: יין הפרימיטיבו המובחר ביותר של  FANTINI FARNESE ממחוז אברוצו.


אזור גידול: פולייה - מנדוריה דרום איטליה.


זני ענבים: 100% פרימיטיבו מגפנים עתיקות בנות  70-80 שנה.


תהליכי ייצור:
בציר מאוחר ,ידני וסלקטיבי  מהגפנים המשובחות ביותר בשיא בשלותן,  תהליך עדין של הפרדה מהשזרות,
מעיכה והשרייה למשך 12 יום בטמפ' של 39 מעלות מבוקרת/נמוכה. סינון,תסיסה מאלולקטית במיכלי נירוסטה והשתבחות של 12 חודשים בחביות עץ אלון קטנות (225 ל') אמריקאיות וצרפתיות.


מאפיינים חושיים: צבעו של היין אדום רובי עוצמתי עם נימות סגלגלות. בוקה פירותי עשיר המשלב ניחוחות מרוכזים של  דובדבנים שחורים,שזיפים ושוקולד עם נגיעות טבק ומנטה.

 

 היין מאוזן ומאוד מורכב, בעל גוף מלא,  טאנינים רכים וסיומת קטיפתית, מלטפת ומתמשכת. היין מוכן לשתייה  אך ייטיב להתיישן גם ב 10 שנים הבאות.

 

 

SAKURA WOMEN'S WINE AWARDS 2018
 DIAMOND TROPHY: Leggenda Primitivo di Manduria
CONCOURS INTERNATIONAL DE LYON 2018
GOLD MEDAL: Leggenda Primitivo di Manduria

imageedit_8_4871008705.png
Anchor 9
LEGGENDA STELLA.png

Fantini Collection Bianco

Supreme Italian White Blend

מבית‭ ‬היוצר‭ ‬של‭ ‬יקב‭ ‬ FANTINI‭ - ‬

זוכה‭ ‬פרס‭ ‬יקב‭ ‬השנה‭ ‬לשנת ‭ ‬2017/2019‭‬(לוקה‭ ‬מרוני)

 

על‭ ‬היין‭ :‬יין‭ ‬לבן‭ ‬ארומאטי‭ ‬המופק‭ ‬מבלנד‭ ‬ייחוד‭ י‬של‭ ‬ענבים‭ ‬לבנים‭.‬

 

זני‭ ‬ענבים‭:‬ ‬סוביניון‭ ‬בלאן‭,‬ טרמינר,‭ ‬פקורינו‭,‬ קוקוצ‭'‬ולה‭ .‬

 

אזור‭ ‬גידול‭:‬ ‬אברוצו‭- ‬בקרבת‭ ‬העיירה‭ ‬אורטונה‭.‬

 

תהליכי‭ ‬ייצור‭:‬ ‬הפרדת‭ ‬שזרות‭ ‬ומעיכה‭ ‬עדינה,‭ ‬השרייה‭ ‬עם‭ ‬הקליפות‭ ‬למשך‭ ‬12‭ ‬שעות‭,‬ בטמפרטורה‭ ‬נמוכה‭(‬3°c‭)  ‬, סחיטה‭ ‬עדינה, ‬הצללה‭ ‬ותסיסה‭ ‬קרה‭ .(‬10°c‭) ‬

מאפיינים‭ ‬חושיים‭:‬ יין‭ ‬מאוזן‭ ‬רענן‭ ‬ואלגנטי‭ ‬בצבע‭ ‬קש‭ ‬צהוב‭ ‬עם‭ ‬הבזקים‭ ‬ירקרקים‭ ‬המשלב‭ ‬ארומה‭ ‬של‭ ‬אשכוליות‭ ‬ואגסים‭ ‬בשלים‭;‬ גוף‭ ‬רענן‭ ‬ועגול‭,‬ טעם‭ ‬מורכב,  ‬חמיצות‭ ‬נעימה‭ ‬וסיומת‭ ‬עוצמתית‭ ‬ומתמשכת‭.‬

Anchor 10

Edizione Cinque Autoctoni

זוכה‭ ‬פרס‭ ‬יין האיטלקי הטוב‭ ‬ביותר‭ ‬לשנת ‭ ‬2016/2019‭‬(‬לוקה‭ ‬מרוני)

imageedit_1_3757796682.png

על‭ ‬היין‭:‬ יין הדגל של יקב Fantini ממחוז אברוצו.

יצירה המבטאת את המורשת האדירה של הגפנים העתיקות ביותר בדרום מרכז איטליה.

Hughes Johnson, כתב היין וגורו היין המפורסם, הגה רעיון והאמין כי ניתן לייצר יינות גדולים,

בעלי שם, מהזנים הכי מזוהים עם אזורי היין הקסומים של מרכז-דרום איטליה. 

הוא הביא את יקב FANTINI  למסע מופלא אשר תוצאותיו באות לידי ביטוי ביצירת יין

ה - Edizione Cinque Autoctoni - מהדורת חמש הגפנים הקדומות.

 

אזור‭ ‬גידול‭:‬ אברוצו- קולונלה, אורטונה. פולייה - סאבה, מנדוריה.

זני‭ ‬ענבים: חמשת זני הענבים המזוהים ביותר עם דרום-מרכז איטליה, מכרמים בוגרות בנות 50-70 שנה.

אברוצו: 33% מונטפולצ’יאנו, 25% סנז’יובזה

פולייה: 30% פרימיטיבו, 7% נגרו אמארו, 5% מאלבזיה נרה.

תהליכי‭ ‬ייצור: בציר ידני סלקטיבי מהגפנים המשובחות ביותר, בשיא בשלותן, תהליך עדין של הפרדה מהשזרות, השרייה ותסיסה עם הקליפות למשך כ- 25 יום, תסיסה מאלולקטית והשתבחות של 13 חודשים בנפרד בחביות עץ אלון קטנות 225 (ליטר) בקלייה בינונית, 80%  צרפתיות חדשות ו- 20% אמריקאיות.

היין אינו מסונן.

 

אופי‭ ‬היין‭:‬ צבעו של היין ארגמני כהה-עמוק. בוקה פירותי ועשיר המשלב ניחוחות מרוכזים של קאסיס

ודובדבן עם נגיעות קלות של ציפורן ולקריץ.

היין מאוזן, בעל גוף מלא ומרוכז, טאנינים רכים וסיומת קטיפתית, מלטפת ומתמשכת.

 היין מוכן לשתייה אך ייטיב להתיישן במשך שנים רבות

(על פי מבקר היין האיטלקי הנודע LUCA MARONI, היין ייטיב להשתבח עד שנת 2035).

Anchor 11
EDIZIONE 17 COLLECTION.png

Edizione Cinque Autoctoni Limited Release
זוכה פרס היין האיטלקי הטוב ביותר לשנת 2018/2019‭‬  (לוקה מרוני)

היין: יין הדגל של יקב FANTINI ממחוז אברוצו.SALUT
יצירה המבטאת את המורשת האדירה של הגפנים העתיקות  ביותר בדרום מרכז איטליה.
רעיון שהגה גורו היין המפורסם, כתב היין  Hughes Johnson, שהאמין כי ניתן לייצר יינות גדולים, בעלי שם, מהזנים הכי מזוהים עם אזורי היין הקסומים של דרום - מרכז איטליה והביא את יקב FANTINI למסע מופלא אשר תוצאותיו באות לידי ביטוי ביצירת יין ה-  Edizione Cinque Autoctoni - מהדורת חמש הגפנים הקדומות.

 

אזור גידול: אברוצו: קולונלה, אורטונה   פולייה: סאבה ,מנדוריה.
זני ענבים: חמשת זני הענבים המזוהים ביותר עם דרום-מרכז איטליה מכרמים בוגרות בנות 50-70 שנה.
אברוצו: 33% מונטפולצ'יאנו,25% סנז'יובזה  פולייה: 30% פרימיטיבו, 7% נגרו אמארו,5% מאלבזיה נרה.

 

תהליכי ייצור:
בציר מאוחר ,ידני וסלקטיבי  מהגפנים המשובחות ביותר בשיא בשלותן,  תהליך עדין של  הפרדה מהשזרות , תסיסה מאלולקטית במרתף היקב למשך 30 ימים  והשתבחות של 18 חודשים בנפרד בחביות עץ אלון קטנות (225 ליטר) המובחרות ביותר בסדרה, בקלייה בינונית, 80% צרפתיות חדשות ו- 20% אמריקאיות. היין אינו מסונן.

 

מאפיינים חושיים:

צבעו של היין ארגמני כהה-עמוק. בוקה פירותי ועשיר המשלב ניחוחות מרוכזים של  קאסיס ודובדבן עם נגיעות
קלות של ציפורן ולקריץ. היין מאוזן, בעל גוף מלא ומרוכז,  טאנינים רכים וסיומת קטיפתית,  מלטפת ומתמשכת. היין מוכן לשתייה  אך ייטיב להתיישן במשך שנים רבות (על פי מבקר היין האיטלקי הנודע LUCA MARONI, היין ייטיב להשתבח ב 25-30 שנת הקרובות).

Anchor 12
bottom of page